Ostale vesti

Odigrane dve međunarodne utakmice u Pirotu

Ovog vikenda u Pirotu su odigrane dve međunarodne utakmice između dve selekcije ekipe Prestiža iz Montane i mladih nada pirotskog Radničkog.

Prva utakmica  je odigrana u subotu na gradskom stadionu između ekipa pionira Radničkog, trenera Dragana Cvetkovića i ekipe Prestiža iz Montane. Na prvoj utakmici rezultat je bio nerešen 1:1. Za goste gol je postigao Stiljan Asenov za vodstvo od 1:0 dok su domaći izjednačili iz jedanesterca golom Marka Rančića a penal je izborio centarfor Lazar Ilić.

Druga utakmica je odigrana u nedelju između ekipa gosta iz Montane i mešovite ekipe pionira i petlića Milana Tošića Čebinca. Utakmicu su dobili mladi pirotski fudbaleri rezultaom 2:1. Ekipa Prestiža iz Montane povela je golom Petra Todorova, izjednačio je cetarfor Belih Lazar Ilić, svojim drugim pogotkom u ovim međunarodnim utakmicama, dok je pobedu doneo kapiten ekipe Jovan Sokolov pred kraj meča.

Inače ekipa Prestiža iz Montane bila je domaćin našim dečacima pre dve godine na međunarodni turnir na kome je generacija 2007.  osvojila prvo mesto. Ovom prilikom Pirot je bio dobar domaćin, a pored utakmica deci iz Bugarske bio je organizovan obilazak grada,  Muzeja Ponišavlje, Momčilovog grada u organizaciji FK Radnički, Bojana Ilića,  člana Saveta roditelja, Slobodana Stankovića,  dugogodišnjeg prijatelja i sportskog radnika koji povezuje sportove i fudbal grada Pirota i Montane.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker