Gradska hronika

Od srede počinje preuzimanje penzionerskih kartica

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere iz Pirota, kao i penzionere iz Babušnice, Bele Palanke i Dimitrovgrada da će od srede 22. avgusta moći da preuzimaju svoje penzionerske kartice.


Penzioneri sa prebivalištem u Pirotu, preuzimaće svoje penzionerske kartice, svakog radnog dana od 8 do 15 časova, u Filijali RF PIO Pirot, Srpskih vladara 94, u kancelariji br. 6.
Penzioneri sa prebivalištem u Babušnici preuzimaće svoje penzionerske kartice, svakog radnog dana od 8 do 15 časova, u Ispostavi Filijale Pirot u Babušnici, Saše Ivkovića 22.
Penzioneri Bele Palanke preuzimaće penzionerske kartice, svakog radnog dana od 8 do 15 časova, u Ispostavi Filijale Pirot u Beloj Palanci, Srpskih vladara b.b., dok će penzioneri sa prebivalištem u Dimitrovgradu svoje penzionerske kartice preuzimati ponedeljkom, utorkom i sredom, od 8 do 15 časova, u Ispostavi Filijale Pirot u Dimitrovgradu, Balkanska b.b.
Svim korisnicima neophodan je identifikacioni dokument /lična karta ili pasoš/ da bi preuzeli karticu. Nakon izrade i raspodele penzionerskih kartica zatečenim korisnicima penzija, pristupiće se izradi penzionerskih kartica za nove korisnike, koji su uključeni u isplatu posle 26. februara 2018. godine. Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji prilikom dolaska po penzionersku karticu trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker