Obrazovanje

Diplomirala 104 maturanta pirotske Gimnazije – 98 odličnih, 5 vrlodobrih i 1 dobar

U pirotskoj Gimnaziji danas je održana prigodna svečanost na kojoj su maturantima uručene diplome, zahvalnice i pohvalnice. Još jedna izuzetna generacija učenika stavila je tačku na deo svog školovanja. Sam podatak, da je od 104 maturanta 98 diplomiralo sa odličnim uspehom , petoro sa vrlodobrim i jedan sa dobrim uspehom, najbolje govori o kvalitetu ove generacije. Da se radi o briljantnoj generaciji učenika kaže i direktorka Škole, Ivana Kostadinović.

” Zaista izuzetna generacija ako se uzme u obzir da su poslednje dve godine završavali u posebnim okolnostima. Veoma sam zadovoljna kao direktorka i ponosna sam na svoj kolektiv. Mnogo toga smo postigli, bez obzira na ovakvu situaciju u društvu i svetu. Naši profesori i učenici našli su dovoljno motivacije, i kao što i sami znate poslednjih nedelja nije bilo vikenda, a da nije bilo uspeha gimnazijalaca na saveznim takmičenjima. To je ono što čini našu snagu, i to je ono čime se ponosimo”- izjavila je, pored ostalog, direktorka Kostadinović.

Svojim učenicima, budućim akademskim građanima i studentima direktorka je poželele mnogo uspeha u životu i radu, i poručila da pažljivo planiraju svoj život i donose dobre odluke.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker