Obrazovanje

Obaveštenje iz PU “Čika Jova Zmaj” o terminima održavanja roditeljskih sastanaka

Iz PU “Čika Jova Zmaj” obaveštavaju roditelje da od srede 24. avgusta počinju roditeljski sastanci  po rasporedu  koji je određen u predškolskoj ustanovi. Roditelji dolaze na roditeljski sastanak u vrtić u kome je dete primljeno. vrtić lane pu cika jova zmaj pirot

Roditeljski sastanci za sve roditelje dece na celodnevnom boravku održaće se po sledećem rasporedu: „Lane“ – sreda, 24. avgust sa sa početkom u 18:00 sati; „Crvenkapa“, „Neven“, „Bambi“, „Prvomajski cvet“ i „Zmaj“ – četvrtak, 25.avgust sa početkom u 18:00 sati.  Dnevni red sastanka: 1. Organizacija rada i program rada celodnevnog programa; 2. Program saradnje sa roditeljima; 3. Izbor članova Saveta roditelja; 4. Potpisivanje ugovora.

Roditeljski sastanci za roditelje dece na skraćenom boravku održaće se po sledećem rasporedu: Vrtić „Lane“ – sreda, 24.avgust sa početkom u 19:00 sati; Vrtići „Crvenkapa“ i „Neven“ – četvrtak, 25. avgust sa početkom u 19:00 sati.  Dnevni red sastanka: 1. Organizacija rada i program rada skraćenog boravka; 2. Program saradnje sa roditeljima.

Roditeljski sastanci za roditelje dece na poludnevnom (četvoročasovnom) programu (pripremni predškolski program) održaće se u četvrtak, 25.avgusta sa početkom u 19:00 sati u vrtićima: „Zmaj“, „Neven“ i „Prvomajski cvet“. Dnevni red sastanka: 1. Organizacija rada i program rada poludnevnog (četvoročasovnog), pripremnog predškolskog programa;  2. Program saradnje sa roditeljima;  3. Izbor članova Saveta roditelja; 4. Adaptacija dece;  5. Potpisivanje ugovora.

Roditeljski sastanak za roditelje dece upisane na poludnevnom (četvoročasovnom) programu (pripremni predškolski program) u seoskom naselju Poljska Ržana održaće se u četvrtak, 01.septembra sa početkom u 08:30. Dnevni red sastanka: 1. Organizacija rada i program rada poludnevnog (četvoročasovnog), pripremnog predškolskog programa; 2. Program saradnje sa roditeljima; 3. Izbor članova Saveta roditelja; 4. Adaptacija dece;  5. Potpisivanje ugovora

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker