Gradska hronika

POSAO: U četvrtak će biti održan Prolećni sajam zapošljavanja

Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala Pirot, poziva poslodavce i nezaposlena lica na Sajam zapošljavanja. Sajam zapošljavanja će se održati 07. aprila 2022. godine od 11 do 13 časova u sali „Gazela“, ulica Vojvode Mišića bb u Pirotu.

Zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku za zapošljavanje radi evidentiranja učešća i informisanja o potrebnoj pripremi za Sajam. Filijala Pirot savetuje nezaposlena lica da pre dolaska na Sajam završe obuku za aktivno traženje posla koja je od sada dostupna i na online platformi NSZ, savetnici za zapošljavanje su na raspolaganju za dodatne informacije.

Prijava poslodavaca za učešće na Sajmu zapošljavanja je u toku i vrši se lično u Filijali Pirot i pripadajućim ispostavama, ili pozivom na broj telefona 010/305-022 ili e mail [email protected]

Poslodavci će biti u mogućnosti da na Sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih mera i programa pri zapošljavanju.
U okviru Sajma na štandu NSZ će biti organizovana prezentacija javnih poziva za podršku zapošljavanju poslodavcima i nezaposlenim licima.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker