Oglasi

NOVO U PIROTU: Počinje sa radom Autoperionica “Ustanička 010”. Prvih 10 vozila u subotu će dobiti besplatno čišćenje i dezinfekciju ventilacije. Prvih 30 vozila besplatno voskiranje!

U ovoj perionici biće moguća i potpuna dezinfekcija i čišćenje ventilacionih sistema automobila, kombija...

U Pirotu, u Ustaničkoj ulici u subotu u 11 sati počinje sa radom autoperionica “Ustanička 010” koja će, osim standarne ponude svojim klijentima nuditi i potpunu dezinfekciju i čišćenje ventilacionih sistema vozila, kao i dubinsko pranje, dezinfekciju i čišćenje dečjih auto sedišta.

Autoperionica “Ustanička 010” nudi usluge unutrašnjeg i spoljašnjeg pranja automobila i kombi vozila, unutrašnje čišćenje vozila, dubinsko pranje, dezinfekciju i čišćenje ventilacije, dezinfekciju vozila, voskiranje vozila, i sve to najsavremenijom opremom i kvalitetnim sredstvima za pranje i čišćenje. Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 0652743363.

Sa radom počinje i Agencija za čišćenje i održavanje “SJAJ” koja nudi usluge generalnog čišćenja i održavanja poslovnih prostora, kancelarija, magacina, zgrada, ugostiteljskih objekata, pranje staklenih površina do 10 metara, pranje i čišćenje alu i pvc stolarije, dubinsko pranje i čišćenje tepiha, itisona, nameštaja na licu mesta, kao i pranje solarnih panela, i sve to najsavremenijom opremom i kvalitetnim sredstvima za čišćenje. Za sve informacije vezano za delatnost Agencije za čišćenje i održavanje “Sjaj” možete se obratiti na mejl pirkedtsjaj2019gmail.com i na telefon 0652743363.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker