Oglasi

NOVO U PIROTU: “LIBRA LAB PLUS” – Kvalitetna zdravstvena usluga nije privilegija, već pravo svakog čoveka!

U Pirotu je počela sa radom nova biohemijska laboratorija – „Libra lab plus“, koja se nalazi na adresi Lava Tolstoja bb, ispod nekada kultnog sastajališta mladih “Fi” u naselju ATP.

“Libra lab plus“ laboratorija raspolaže savremenom opremom i vrhunskim stručnim kadrom, što sve skupa garantuje brzinu, preciznost i pouzdanost rezultata. Korišćenje kvalitetnih reagenasa i repromaterijala omogućavaju visok kvalitet laboratorijskih analiza kao i da se rezultati ispitivanja dobiju u najkraćem vremenskom roku-poručuju iz ove laboratorije.

Stavljajući na prvo mesto pacijenta i njegove potrebe, osim kvalitetnih biohemijskih, hematoloških i imunohemijskih analiza i uzorkovanja na terenu, “Libra lab plus“ je pacijentima dostupna i za interpretaciju dobijenih rezultata.

Uz pomoć “Libra lab plus“ laboratorijske dijagnostike moguća je:

    • provera fiziološkog stanja organizma
    • rano otkrivanje bolesti
    • pomoć u odabiru i doziranju prave terapije
    • praćenje toka bolesti i uspeha terapije
    • unapredjenje opšteg zdravstvenog stanja redovnom kontrolom laboratorijskih parametara.

Sve informacije kao i zakazivanje pregleda možete dobiti na telefone: 010 310 700 i 066/8310700.

Sa „Libra lab plus laboratorijom, sentenca da je „naše zdravlje u našim rukama“, postaje slogan koji se živi svaki dan jer laboratorijska dijagnostika zaista predstavlja integralni deo medicine i neophodnost u proceni i očuvanju dobrog zdravlja.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker