Oglasi

NOVO U AKADEMIJI OXFORD – PRIPREMA ZA MALU MATURU

Koliko je stresna priprema maturskog ispita za sve osmake?

Da li imaju dovoljno znanja iz matematike i srpskog jezika, ali i iz ostalih predmeta? To su pitanja koja često čujemo…

Kao i prethodnih godina, sa bodovima na osnovu postignutog uspeha u školi sabiraju se bodovi koje mali maturanti ostvaruju na završnom ispitu, a koji se sastoji od testa iz matematike, testa iz srpskog jezika i kombinovanog testa koji sadrži pitanja iz biologije, istorije, geografije, fizike i hemije. Od ukupno 100 bodova, što predstavlja maksimalni broj bodova koji se mogu ostvariti na završnom ispitu, 60 bodova nosi postignut uspeh u školi, 13 bodova test iz matematike, 13 bodova test iz srpskog jezika, dok kombinovani test ukupno nosi 14 bodova. 

Da bi osmacima olakšali put do upisa željene škole i ostvarenja svog cilja, Akademija Oxford Pirot organizuje pripremnu nastavu za sve one koji žele da usavrše svoje znanje i budu sigurni u sebe i svoj uspeh. Uz pomoć iskusnih predavača, brzo i lako možete spremiti gradivo kako iz srpskog jezika i matematike, tako i iz biologije, istorije, geografije, fizike i hemije.

Kako bi se svima izašlo u susret, nastava se organizuje kako individualno, tako i u mikro grupi sa dva do tri polaznika, ali i u standardnoj grupi sa četiri i više polaznika.

Zajedno možemo zaobići mnogo prepreka, stoga, čekamo vas drugari, jer, tu smo zbog vas!

Prijavu i upis možete izvršiti lično u prostorijama Akademije Oxford Pirot u ulici Knjaza Miloša 40, a ukoliko vam je tako lakše, to možete učiniti i mejlom [email protected] ili putem telefona 060 018 30 44. 

Radno vreme škole je radnim danima od 8 do 17 časova. 

U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom, nastava se organizuje u prostorijama škole na uobičajeni način i maksimalno se poštuju važeće mere, a epidemiološka situacija se prati. Ukoliko bude ikakvih promena, nastava će biti organizovana u skladu sa njima i polaznici će biti obavešteni o eventualnim izmenama u vezi sa načinom organizacije nastave.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker