Sport

Novi uspesi pred mladim nadama KMF Pirot

Mladi sportisti KMF Pirota započeli su prolećni deo takmičenja u Fairplay ligi. Generacija 2012., prošlogodišnji vicešampion u najjačoj konkurenciji, i ove godine je dominirala i osvojila prvo mesto u Mini maxi ligi bez primljenog gola, kaže za Pirotske vesti mladi i ambiciozni trener Nikola Božić koji s dobrim razlogom očekuje nove uspehe svojih pulena.

-Očekujemo u prolećnom delu sezone još bolje rezultate. Što se tiče generacije 2013., to je još jedna sjajna generacija sa puno talentovane dece što su i dokazali u Minimaxi ligi gde su ispustili prvo mesto u zadnjim sekundama utakmice pa je odlučivala gol razlika. Njihov nastup u Fairplay ligi je za njih jedno novo iskustvo i nadamo se da postignu rezultate kao njihovi stariji drugari iz kluba. Odmeriće snage sa najboljim ekipama iz regiona kao sto su Radnički Niš, Filip Filipović, Nacional.. Očekivanja su da prikažu dobru igru i ponašanje na terenu i van njega predstavljajući svoj klub i Grad Pirot-kaže Božić.

Škola fudbala KMF Pirot ima oko 80 polaznika uzrasta od prvog do četvrtog razreda. Sa decom rade treneri Nikola Božić i Stefan Popović.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker