Novi hit Vladimira Stojanovića – “Ukus njenih usana”

Poznati pop pevač Vladimir Stojanović-Vaca objavio je svoj novi singl za pesmu “Ukus njenih usana”. Ovaj novi letnji hit je autorski gledano, delo pirotskih muzičara, jer je tekst pisao Dalibor Stojanović, a muziku i aranžmane Nikola Kitanović. Singl je snimljen u studiju u Jagodini, a note ove pesme svirali su eminentni srpski muzičari poput basiste Vladana Karadžova, gitariste Ivice Maksimovića, za ritam sekciju i udaraljke zadužen je bio Čeda Marjanović, dok je klavijature svirao Piroćanac Nikola Kitanović, član čuvenog Kusturičinog “No smoking orkestra”.

-Vođa projekta je Nikola Kitanović, koji je kao uspešan muzičar član No smoking orkestra, spojio mene sa ostalim muzičarima i meni pomogao da se pesma realizuje. Bez njega ova pesma ne bi ovako zvučala i ne bi bilo moguće učešće u njenom snimanju poznatih muzičara poput Ivice Maksimovića, Vladana Karadžova i Čede Marjanovića. Trudio sam se maksimalno da svemu dam svoj lični pečat, svojim glasom i nadam se da će pesma imati svoju publiku-kaže Vaca Stojanović za Pirotske vesti.

vaca miris njenih usana

 

foto Stefan Spasić

1 Komentar

  1. 2KD

    09.04.2016. at 00:28

    Svaka cast prejaka stvar, atipican ritam za danasnje trendove sto svemu ovome daje neku posebnu draz i smek,Vrhunski odradjeno

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar