Sport

Nove medalje za pirotske džudiste!

Sara Rakić i Uroš Golubović, članovi Džudo kluba “Ipon 010” osvojili su bronzane medalje na međunarodnom turniru “Topalov open” koji se ovog vikenda održava u bugarskom gradu Panađurište. Na turniru je danas, 18. Juna nastupilo petoro naših najmlađih članova.

“Izuzetno sam zadovoljan nastupom pirotskih džudista. Sara i Uroš, ali i Luka Golubović, Miloš Panić i Vojin Cvetkovićković pokazali su borbeni duh, zavidnu tehniku i odlučnost kakva se retko viđa kod tako mladih takmičara. Uroš, koji je rođen 2016. godine naš je najmlađi džudista, a na borilištu je dokazao pobednički mentalitet. Sara je samo potvrdila dobru formu i nastavila niz osvajanja medalja na velikim turnirima. Sutra u nedelju 19. juna na borilišta izlaze naši stariji takmičari, takođe njih petoro. Bez obzira na rezultat, velika je čast i neprocenjivo iskustvo učestvovati na jednom od najvećih turnira na Balkanu.” rekao je Danilo Drašković, trener džudo kluba Ipon 010.

Turnir “Topalov open” koji se ovog vikenda održava u bugarskom gradu Panađurište okupio je oko hiljadu džudista iz 13 zemalja.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker