Sport

Nove medalje za gimnastičare

Ovog vikenda u Novom Sadu održana su finala po spravama u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici . GK SOKO 2011 Pirot je u subotu imao 4 predstavnika. Nikola Popović kao jedini predstavnik u I selekciji do 8 godina osvojio je bronzanu medalju na krugovima. U II selekciji A programa pioniri do 10 godina Mihajlo Milošević osvojio je dve medalje , zlatnu medalju na parteru a bronzanu medalju na razboju. Nemanja Manić osvojio je srebro na vratilu a Nikola Lazarević srebro na preskoku.

gimnasticari _1

-U nedelju je takodje u Novom Sadu održano finale po spravama u A i B programu u ženskoj sportskoj gimnastici, ali naš klub je imao samo predstavnice u B programu u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji. Ostvareni su najznačajniji rezultati u ovom sistemu takmičenja od početka našeg rada. U kategoriji kadetkinja Nevena Stanković osvojila je srebro na gredi i bronzanu medalju na dvovisinskom razboju, Marija Jovanović je osvojila srebro na dvovisinskom razboju, Minja Nikolic 4.mesto na parteru.

gimnasticari _3

U kategoriji Juniorki Dragana Tašković je osvojila 4 zlatne medalje na sve 4 sprave. Ovim takmičenjima završena su takmičenja u A i B programu na nivou Srbije za ovu godinu, do kraja sezone nas očekuje Apsolutno prvenstvo Srbije u slobodnim sastavima gde ce naš klub prvi put od svog osnivanja nastupiti sa ekipama u muškoj i ženskoj kategoriji sa najboljim takmičarima kluba-saopštavaju iz GK “Soko”.

gimnasticari _2

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker