Lokalna samouprava

Nova načelnica okruga Mimica Kostić Đorđević danas zvanično preuzela dužnost

Danas je u prisustvu medija, u Svečanoj sali Pirotskog upravnog okruga, izvršena primopredaja dužnost. Dosadašnja načelnica Pirotskog upravnog okruga, Dragana Tončić, koja je nakon imenovanja za predsednicu Gradske skupštine, razrešena dužnosti načelnice Pirotskog okruga na sopstveni zahtev, predala je dužnost novoj načelnici okruga Mimici Kostić Đorđević.

Dosadašnja načelnica Tončić se zahvalila na saradnji medijima dodavši da će nova načelnica, sigurno, imati veoma dobru saradnju i uspešno nastaviti da vodi ovaj važan organ, koji je između ostalog zadužen i za funkcionisanje republičkih inspekcija i mnogo drugih važnih stvari.

Nova načelnica, Mimica Kostić Đorđević, zahvalila se svojoj prethodnici Tončić, poželela joj mnogo uspeha na novoj, izuzetno važnoj funkciji predsednice Gradske skupštine i izrazila nadu da će rukovoditi Pirotskim upravnim okrugom makar toliko uspešno, koliko je to radila njena prethodnica Tončić.

Dragana Tončić je na funkciji načelnice Pirotskog okruga provela dva puna mandata, ali je zbog imenovanja na funkciju predsednice Gradske skupštine, na konstitutivnoj sednici Gradskog parlamenta, podnela ostavku na funkciju načelnice Okruga.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker