Gradska hronika

Nova deonica Koridora 10 puštena u saobraćaj

Od danas je na snazi novo preusmeravanje saobraćaja na magistralnom putu Pirot-Niš i to na novoizgrađenu levu traku autoputa IA reda broj 4 (E80), a sve u skladu sa projektnom dokumentacijom i izdatim Rešenjem Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i to na dve deonice:

 1. Od početka deonice ispred sela Čiflik (km52+760) do mosta preko reke Vranešnice (km58+260)
 2. Od mosta preko Petrove reke (km59+068) do sela Staničenje (km64+160).
koridor 10

 

Slične vesti

3 Comments

 1. Da li ste videli da su gospoda celom deonicom pustili duplu zutu traku bukvalno od Stanicenja do Bele palanke sa kojom pamecu pitam se da napune budzet ili da maltretiraju narod,posto ove sa stranim tablicama(narocito bugari da pomenemo i nase vozace autobusa uzgred onako) ne smeju da zaustavljajuopet se koplja lome na nama

  1. A sta bi ti prijatelju, da kroz gradiliste vozila preticu sa 120 neometano, pa posle bi se verovatno pitao zasto nije dupla puna linija kad se nesto dogodine kao proletos kod tunela Sopot, bas zbog preticanja na punoj liniji. Nakon zavrsetka tog dela autoputa moci ces da vozis 120 bez bojazni da pogines zbog takvih koji bi da preticu na punoj liniji. Svaki dan sam na toj relaciji i svacega sam se nagledao.

   1. Peter Pericu,
    ti moves i na magarcu saki dan da putties, uz ogranicenja od 40 i 60 uz zabrane preticanja… Sigurno nisi u pravu. Prvo je trebalo napraviti paralelni put pa tek onda krenuti u izgradnju auto puta kad nemas saobracaj na gradilistu, ovako, imati 80km gradilista – cemu to vodi?

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker