Sport

Nikola Puača: Raduju nas dobre igre, ali ih moramo krunisati bodovima

Ove nedelje Radnički dočekuje, jednog od pretendenata za vrh tabele, “Kolubaru” iz Lazarevca. Trenutno Lazarevčani zauzimaju treće mesto na tabeli sa šest bodova više od Radničkog. U štabu “Belih” kažu da će nedeljni susret biti veoma težak, ali ako fudbaleri Radničkog ponove igru od pre neki dan u Kupu Srbije protiv Proletera bobeda ne bi trebalo da izostane.

“Mi moramo da igramo na rezultat, za bodove i to nam je prioritet. Ima dosta pozitivnih elemenata u našoj igri, medjutim, s vremena na vreme dolazi do malih oscilacija koje su, doduše, nešto manje izražene nego ranije. Radimo na korekciji grešaka i svakim danom delujemo bolje kao ekipa, vidi se i napredak kod mnogih igrača. Kolubara je ekipa sa najboljim pojedincima u ligi, sastavljena od superligaša, internaciionalaca, ali pokušavam da mojim igračima ukažem na to da sve zavisi od nas samih i time se moramo rukovoditi. Nadam se da ćemo našom prepoznatljivom igrom uspeti da osvojimo vredne bodove protiv jakog protivnika” – kaže Puača.

Šef struke “Belih”, Nikola Puača, nije mogao da kaže da li će u nedelju moći da računa na Šuljagića, Mančića, Adžibabu, Momića, Mirkovića i Đorđevića koji su počeli da treniraju posle povreda. Izvesno je da će “Belima” mnogo nedostajati stub odbrane, Bojan Dojkić, koji neće igrati zbog žutih kartona.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker