Kultura

Nikola Djuričko u Pirotu

Stand Up show Nikole Đurička „Sve što ste hteli da znate od Džoniju, a niste smeli nikad da ga pitate“

Nakon 60 izvedbi Džoni će se predstaviti publici u Pirotu

Nikola Đuričko, poznati glumac, producent i voditelj nastupiće pred pirotskom publikom u Domu kulture Pirot  8. decembra 2018. godine  u 20h, u svom autobiografskom stand – up  show-u,  pod nazivom „Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli nikadda ga pitate“. Nikola će ovom prilikom na komičan način predstaviti detalje iz svog života i glumačke karijere, koje javnost nije znala. Jedno od mogućih pitanja, na koje će publika svakako dobiti odgovor je:

Kako je izgubio 40 klinaca?
Zašto je nosio helanke?

Zašto je pao balet?

Kako je postao princ klozeta?

Za samo jednu pozorišnu sezonu show je odigran više od 60 puta, u zemlji, regionu i svetu. Nikola o svojoj ideji kaže:  „Kada sam napunio 40 godina jedna od rođendanskih odluka mi je bila da napravim moj Stand – Up šou. Mnogo prijatelja mi je već savetovalo da to uradim, nadam se da nisu bili samo ljubazni. Devetog jula sam napunio 43. Šta se desilo i zašto mi je bilo potrebno tri godine? Možda me je život malo pregazio? Znam pouzdano da sam materijal imao sve vreme spreman. Znam, takođe da sam bio malo uplašen od nepoznatog. No kako god, ja nastupam! Poklon će biti vaš dolazak. “

Nikola će nastupiti pred publikom u Pirotu, 8.  decembra u Domu kulture. Ulaznice za ovaj događaj se mogu kupiti na blagajni Doma kulture Pirot.

Foto Promo

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker