Sport

Nezadrživi Tanasko Rajić, 6 od 6 , Jedinstvo sve uspešnije

Tanasko Rajić i Jedinstvo, članovi zone “Istok”, bili su više nego ubedljivi ovog vikenda na gostujućim terenima. Tanasko Rajić, dominira svojom igrom i kvalitetom i za sada niže pobede, u svih 6 utakmica “Tobdžije” su zabeležile pobedu, a Jedinstvo potvrđuje formu s početka prvenstva. Ovog vikenda Tanasko Rajić je savladao Ozren iz Sokobanje sa 5:3, dok je Jedinstvo slavilo u Bogovini savladavši BSK sa 5:0.

Tanasko Rajić je otputovao u Sokobanju sa 13 fudbalera i bez oba golmana. Domaći tim, znatno pojačan, ušao je u duel s namerom da zabeleži prve bodove i već u 3. minutu poveo sa 1:0. “Tanasko” se nije predao i uspeo je ubrzo da izjednači i povede sa 2:1. Posle dve nesmotrene akcije i neočekivanog kiksa domaći su uspeli da izjednače i povedu sa 3:2. Međutim, “Tobdžije poravnavaju rezultat i na poluvreme se odlazi pri rezultatu 3:3. Kako nam je rekao Bojan Panajotović, koji je u odsustvu, trenera, Vladimira Georgijeva, vodio ekipu, “Tanasko” je dodao “gas” u nastavku i pogocima Vladimira Matejića i “veterana” Darka Micića, obezbedi ubedljivu pobedu. Golove za “Tanaska” postigli su još Luka Ignjatović i, dva, Stefan Todorović.

Za ubedljivu pobedu Jedinstva od 5:0 u gostima se ne može reći da je iznenadjenje. Trener, Nikola Jocić, kaže da su njegovi fudbaleri od samog početka igrali disciplinovano, agresivno u odbrani i odatle stvarali šanse za gol, što je i urodilo visokom pobedom. Na poluvreme se otišlo sa dva gola prednosti u korist Jedinstva. Golove za “Novomalce” postigli su Predrag Ivković, het – trik, Lazar Branković i Nenad Matejić.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker