Oglasi

Neverovatni POPUSTI za grupne letnje kurseve engleskog, nemačkog, francuskog, italjanskog i ruskog jezika

Već od 7.500 dinara za kompletan kurs

Koliko puta vam se dogodilo da možete da učinite nešto za sebe, a jednostavno vam prilika izmakne? Ili nemate dovoljno novca za to, ili nemate dovoljno vremena ili jednostavno nemate ideju kako biste mogli da unapredite svoje kvalitete. 

Bez obzira šta je razlog za vašu stagnaciju, uvek postoji rešenje. Samo ga treba pronaći. Mnogi mislioci su smatrali da jedino čovek koji ulaže u svoje znanje može da se smatra naprednim jer je upravo znanje ono što mu se ni u jednoj situaciji ne može oduzeti, za razliku od materijalnih vrednosti.

Bogat si onoliko koliko jezika znaš!

Ne bez razloga, znanje stranih jezika se nalazi u vrhu prioriteta uspešnih ljudi. Ne zato da bi se hvalili da mogu da se sporazumeju sa ljudima iz celog sveta, već zbog toga što su svesni činjenice da im to u velikoj meri olakšava život.

Sada je pravi trenutak da razmislite da li i vi želite da se usavršavate, jer nećete moći da nađete ama baš nikako opravdanje, budući da su u ponudi Akademije Oxford neverovatni  popusti za ceo letnji kurs francuskog, italijanskog i engleskog, kao i ruskog i nemačkog jezika. Dakle pet jezika imate priliku da savladate po više nego povoljnim cenama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

??? ✔engleski A2 i B2 nivo ✔nemački A1 nivo još samo dva slobodna mesta ✔nemački A2 još jedno slobodno mesto ✔italijanski A1nivo tri slobodna mesta . . . Pozovi i prijavi se na vreme!

Објава коју дели Akademija Oxford Pirot (@akademijaoxfordpirot) дана

Predviđeno je da nastava traje od 1. jula do 30. avgusta 2020. godine, a ako znate da su u pitanju cene od svega 7.500 dinara za čitav letnji kurs, jasno je da je ovo prilika koju ni u kom slučaju ne bi trebalo da propustite, tim pre što je Akademija Oxford instituacija koja posluje na skoro 40 lokacija u celoj zemlji, tako da praktično svaki stanovnik Srbije koji želi da po povoljnoj ceni nauči jedan od pomenutih jezika, sada nema više opravdanje da to ne učini.

S obzirom na to da su letnji kursevi italijanskog, engleskog i ruskog jezika, kao i nemačkog i francuskog izuzetno traženi, ne bi trebalo da čekate više ni časa. Prijavite se i rezervišite svoje mesto na vreme, a jednokratno celokupan iznos je neophodno da uplatite do 30. juna, to jest do početka izabranog kursa.

Dostupni su neverovatni popusti za ceo letnji kurs pomenutih jezika, a pravo na njih imaju polaznici koji se odluče da nastavu pohađaju ili u maloj grupi, ili u većoj. U suštini to znači da će oni predavanja pohađati sa troje do petoro ljudi, odnosno da ih mogu pohađati i sa sedmoro ili više njih. Upravo rad u malim grupama i kvalitet stručnog osoblja ove škole, kao i dugogodišnje postojanje na tržištu su sasvim dovoljan razlog da kontaktirate najbližu poslovnicu Akademije Oxford i prijavite se.

letnji popusti akademije oxford

Ukoliko vam ne odgovara ni mogućnosti prijave telefonom ili direktno u jednoj od poslovnica, uvek imate opciju da osnovne podatke  o sebi pošaljete na email adresu.

Zaposleni u okviru svake od gotovo 40 poslovnica vam stoje na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

Potrudite se da ne izgubite i ovu jedinstvenu priliku i uložite na najbolji mogući način u svoju budućnost.

Akademija Oxford Pirot
060/0183044
Knjaza Miloša 40

Kliknite ovde za više informacija.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker