Sport

Nemanja Mančić:Pirot nudi odlične uslove za mlade igrače

Talentovani napadač Nemanja Mančić, koji se nakon sezone provedene u Partizanu i boravka u Slobodi iz Užica vratio se u klub iz kojega je potekao-Radnički iz Pirota, izjavio je Pirotskim vestima da je izuzetno zadovoljan atmosferom koju je zatekao u klubu, ali i uslovima koje kluba poseduje za treninge. Igračima Radničkog, ali i drugim sportistima, od ove zime na raspolaganju je i Zatvoreni bazen sa modernom teretanom i drugim pogodnostima, koje naročito mogu da budu delotvorne prilikom oporavka igrača, kazao je Pirotskim vestima kondicioni trener Radničkog Milan Stavel.

radnicki

Po Mančićevim rečima, iskustvo koje je stekao igrajući u Partizanu i Slobodi iz Užica veoma je dragoceno.

-San svakog klinca je da igra u Partizanu. Meni se to i ostvarilo tako da sam srećan zbog toga, odigrao sezonu. Uslovi za treniranje su odlični. Posle toga sam otišao u Slobodu iz Užica. Mislim da Radnički sada, kada imamo i Zatvoreni bazen i teretane, ima odlične uslove, treneri su takođe odlični i mislim da ima sve predispozicije da što više mladih igrača sa što većim znanjem izađu iz ovog kluba i naprave ozbiljne karijere. Što se ekipe tiče, sve su dobri momci, još se upoznajemo ali kako vreme prolazi sve je bolje i bolje i nadam se što boljem plasmanu na tabeli-kaže Mančić za Pirotske vesti.

Kondicioni trener Radničkog Milan Stavel kaže da uprkos lošim vremenskim uslovima, pripreme idu u najboljem redu.

-Krenuli smo sa pripremama, odradili uvodnu nedelju, sada imamo šest nedelja, dve nedelje su bazične, dve bazično intenzivne i dve “specijal”, koje su baš fudbalske tako da za sada pripreme dobro idu iako nam sneg zadaje dosta problema ali se snalazimo kombinacijom treninga u sali, teretani i ovde na otvorenom tako da za sada sve ide u najboljem redu-kaže Stavel i dodaje da će Zatvoreni bazen mnogo značiti tokom priprema.

-Voda blagotvorno deluje na oporavak igrača i to ćemo baš koristiti, i sada tokom priprema, a i kada krene takmičarski deo-kaže Stavel za Pirotske vesti.

tekst, foto, video Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker