Sport

Nekadašnji fudbaler Radničkog, Vladimir Petković, donirao vrednu opremu mlađim selekcijama pirotskog Kluba

Nekadašnji fudbaler Radničkog iz Pirota, Vladimir Petković, koji danas živi i radi u Londonu, poslao je vrednu pošiljku sportske opreme, renomiranog brenda “Nike”, koju je, kao donaciju, namenio mlađim kategorijama Radničkog. Petković nije zaboravio svoj nakadašnji Klub i, s obzirom da je posvećem radu sa mladim selekcijama u Londonu, odlučio je da donira vrednu opremu, upravo, za mlade fudbalere. Danas je na glavnom terenu Gradskog stadiona oprema uručena dečacima Radničkog u prisustvu njihovih trenera, predsednika Kluba, Bratislava Ćirića, i nekadašnjeg sekretara Radničkog, Ninoslava Pejčića, koji je posredovao u dopremanju opreme.

Bratislav Ćirić, predsednik FK Radnički Pirot srdačno je zahvalio na donaciji opreme u svoje lično ime, mladih fudbalera i svih u Klubu.

“Za uzvrat poklonićemo Vladimiru jedan dres Radničkog u kojem igraju seniori, a možemo da vidimo da i sve selekcije Radničkog nose takav dres, da se seća da u ovom gradu i ovom Klubu ima iskrene prijatelje. Inače, mi se svim silama trudimo da deci koja treniraju obezbedimo maksimalne uslove za rad. Na početku ovog dela sezone sve mlađe selekcije dobile su iste dresove, istu opremu kao i prvi tim. Želimo da im to bude motiv da nastave da se bave fudbalom. Imamo fantastičnu generaciju petlića, fantastičnu generaciju pionira, kadeti su odlični, mada već kod kadeta i omladinaca imamo problem sa brojem dece, ali ove mlađe kategorije koje stasavaju u Radničkom ima ih i brojčano, ali i vrlo talentovane dece” – izjavio je, pored ostalog, Ćirić.

Ninoslav Pejčić kaže da mu je izuzetno zadovoljstvo što je danas u prilici da uruči poklon koji je poslao Vladimir Petković. Često je u kontaktu sa njim i u tim ličnim kontaktima došlo je do toga da Petković mlađim kategorijama pokloni garnituru dresova za dečake uzrasta oko 12 godina. Donacija sadrži 30 dresova, šortseva, štucni, lopti i još nekih rekvizita koji se koriste na treninzima.

U ime svojih kolega, svih trenera mlađih kategorija, na vrednoj donaciji zahvalio je Milan Tošić, trener petlića. On smatra da je ovo izuzetan gest, a zahvalio je i Upravi kluba koja je, takođe, obezbedila deo opreme, nove lopte i druge rekvizite.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker