Oglasi

Ne znate gde za praznike – posetite turističku agenciju Globus

Dan zaljubljenih i 8. mart su blizu. Iznenadite voljenu osobu putovanjem u najlepše evropske gradove. Turistička agenija Globus nudi mogućnost plaćanja putem administrativne zabrane. Za rane rezervacije i uplate aranžmana za leto, moguće je ostvariti popuste.

Dan zaljubljenih i 8. mart su dani kada svaka žena želi da se oseća posebnom, poželjnom i voljenom, zato je iznenadite putovanjem u najromatičnije gradove. U ponudi Turističke agencije Globus su romatična Venecija, Verona i Trst po ceni od 79 evra od 8. do 12. marta.

Za sve ljubitelje istorije, ali i kupoholičare, u ponudi je i putovanje u grad raskošne lepote – Solun. Proslavite 8. mart u Solunu, dva noćena po ceni već od 69 evra. Romantični Pariz, avionom ili autobusom, po veoma pristupačnim cenama.

Relex vikend, sa turističkom agencijom Globus, možete provesti u Banskom, uživajući u wellness i spa centru. Polazak je 9. marta, a povratak 11. marta po ceni od 75 evra.

Više o ponudama u prostorijama agencije u ulici Srpskih vladara 72, telefonom 010 311 165, ili pogledajte na sajtu www.globuspirot.rs

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker