Ljudi velikog srca

Nastavlja se akcija: Pomoć dobija porodica iz Malog Suvodola i Poganova

Poslednjeg dana 2020. godine naš sugrađanin Jovan Nikolić, profesor Tehničke škole, sa nekoliko mladih sugrađana, obradovao je mnogodetnu porodicu Zlatić u selu Rsovci, kad je prikupljeno 40.000 dinara za kupovinu paketa i potrepština. Kako je deo novca ostao, želi da ga donira porodici iz sela Poganovo i sela Mali Suvodol.

-Nisam se nadao velikom odzivu ljudi, tako da je deo novca ostao i planirao sam da ga doniram petočlanoj porodici iz sela Poganovo, koja živi u skromnim uslovima. Međutim, nakon objavljene priče na vašem portalu, javila se jedna baka iz sela Mali Suvodol koja zajedno sa suprugom čuva svoja tri unuka koje su roditelji napustili. Zato sam odlučio da od ostataka prikupljenog novca kupimo osnovne namirnice i odeću i podelimo porodicama.

Kako Nikolić kaže, ovoj priči se priključio i Uroš, njegov učenik, koji je sav zarađeni novac od prodaje ukrasa, uz pomoć brata Milana, odlučio da pokloni ovim porodicama.

– Nadam se da će ova organizacija pokrenuti sve ljude dobre volje da pomognu porodicama, a mogu me kontaktirati  putem imejla [email protected]; na broj telefona 0691525499 ili putem društvenih mreža – kaže Nikolić.

– Na kraju, iskoristio bih priliku da se ponovo zahvalim svim mojim prijateljima koji su prepoznali moju inicijativu preko društvenih mreža, kao i portalu Pirotske vesti gde je objavljena priča o humanitarnoj akciji koju sam organizovao uoči Nove godine i obradovao sedmoro dece iz iste porodice koja živi u jako teškim uslovima – zaključio je Nikolić.

Mladi humani Piroćanci obradovali mališane iz višečlane porodice u Rsovcima!

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker