Politika

Našoj sugrađanki ukazana velika čast. U društvu sa državnim vrhom obišla jednu od vodećih domaćih vinarija

Naša sugrađanka Olja Petrović, koja je inače polaznica Akademije za mlade lidere SNS, a ujedno i izuzetno visoko rangirana (na 12. mestu) na listi kandidata za narodne poslanike ove stranke, imala je prilike da se danas nađe u društvu predsednika države Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić u prostorijama Vinarije Deurić.

avucic
Izvor: zvanični profil predsednika republike Vučića na instagramu

-Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam danas prisustvovala prijatnom druženju sa predsednikom Srbije i Srpske napredne stranke, Aleksandrom Vučićem i predsednicom Vlade Republike Srbije, Anom Brnabić. Najpre smo obišli vinariju Deurić gde smo mogli da vidimo koliko napreduje srpska industrija vina, na šta svi možemo biti izuzetno ponosni jer kako je i sam predsednik istakao Srbija se može pohvaliti da ima najbolja vina u regionu-kaže za Pirotske vesti Olja Petrović.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Пријатно дружење са полазницама Академије за младе лидере @sns_srbija y @vinarijadeuric.

Објава коју дели Александар Вучић (@avucic) дана

-Posle obilaska vinarije imale smo priliku da razgovaramo sa predsednikom o mnogim bitnim temama. Ono što me posebno raduje je da smo mu izuzetno bitni mi, mladi ljudi, naša budućnost, da imamo što bolje uslove da gradimo porodice i karijeru u našoj zemlji. Danas je i sve više Srba svuda u svetu koji žele da se vrate svojim kućama, o tome pišu i internacionalne novine. Pored toga radi se i na ravnopravnom položaju žena, da imaju ista prava, iste plate i da su jednako zastupljene i imaju jednake prilike za napredovanje kao i muškarci-zaključuje Petrovićeva.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker