Gradska hronika

Naslednika Novaka Đokovića, malog Stefana, majka Jelena nazvala “malim Piroćancem”, pogledajte i zbog čega

Po svemu sudeći, sin Novaka Đokovića Stefan od malena ima skromnost kao vrlinu, što nije nimalo lak zadatak sa sve roditelje, posebno za porodicu Đoković. Novakova supruga Jelena izazvala je salvu pozitivnih reakcija ovih dana na društvenoj mreži Instagram kada je objavila fotografiju svog sina Stefana koji je, kako je Jelena napisala, pokušao da se sagne i “smanji” svoju visinu a kako bi besplatno ušao u luna park i time uštedeo novac za veći broj vožnji. Jelena je fotografiju prokomentarisala rečima “Moj mali Piroćanac”. U konkretnom luna-parku besplatan je ulaz za mališane koji su niži od 36 inča, odnosno 91 centimetar. 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Here is Stefan trying to shrink in size to try and save some ? so he can spend it on rides, lol. I don’t know where he got that from ??? Moj mali Piroćanac ?

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана

Slične vesti

4 Comments

  1. Ako niste znali Ristici su poreklom iz sela Kostur pored Pirota. Pa je tako i Jelena Djokovic poreklom po ocu Pirocanka. Jelenin deda je posle drugog svetskog rata otisao u Beograd.

  2. Mogu samo da zavide pirocancima, najgostoljubiviji ljudi. Najskrti su vranjanci i leskovcani i zaj deo oko tih gradova. Stekara ima svuda i u Beogaradu i u Nisu, Uzicu, Cacku,

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker