Kultura

Naša mlada sugrađanka Mina Manić na putu uspeha

Naša trinaestogodišnja i veoma talentovana sugrađanka Mina Manić na dobrom je putu da postane poznato i cenjeno ime u inače surovom svetu muzičkog šoubiznisa. Nedavno je snimila i svoj prvi “cover”, odnosno obradu numere “Savršen par”. Mina je u svom stilu otpevala zahtevnu melodiju i oduševila pratioce na internetu, Youtube-u i društvenim mrežama. Cover je snimljen u Muzičkom studiju Buda, vlasnika Nikole Kitanovića, člana No smoking orkestra Emira Kusturice. Nikola je i producirao ovaj projekat koji je Mini, ali i njenom ocu, takođe muzičaru, Milanu, od velikog značaja. 

https://youtu.be/_fGYjOI2wyU

-Muzika je moj život, od svog rođenja maštam da budem pevačica.  Moj idol i  muzički uzor je Ivana Peters “Negative”.  Od rođenja sam bila okružena muzičarima i nekako to me je ispunjavalo. Moj otac je muzičar, svira gitaru i od njega sam povukla te gene. Gitaru svima i ja oko pet godina, a pevanjem se ozbiljno bavim godinu dana. Mnogo mi znači i pomoć profesora Marijana koji radi sa mnom i daje mi smernice koje mi mnogo pomažu u napredovanju-kaže Mina za Pirotske vesti.

Minin otac Milan kaže za Pirotske vesti da mu je drago što je ćerka Mina odlučila da se bavi muzikom i da je u pripremi i duet sa poznatom našom pevačicom, kao i novi cover snimci.

 

foto – lična arhiva

video – Muzički studio Buda – Pirot

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker