Gradska hronika

Naš sugrađanin, talentovani glumac Nenad Milošević, koji je u izolaciji zbog korone, uputio apel svima: Vodite računa, virus je svuda oko nas!

Naš sugrađanin, talentovani glumac koji je naprečac osvojio srca Piroćanaca širom sveta zahvaljujući serijalu “Ni na tam, ni na vam”, gde tumači ulogu Slavka,  uputio je svim našim sugrađanima apel da maksimalno ozbiljno shvate covid19 virus, od koga se i sam zarazio. Na svu sreću imao je lakšu kliničku sliku i već deset dana nalazi se u izolaciji.

korona virus nenad milosevic zvezda

-Ni sam ne znam kako sam se zarazio. Dobio sam visoku temperaturu, odmah se javio lekaru, uradio rendgen pluća, krvnu sliku. Ni jedno ni drugo nisu ukazivali na neke promene vezane za covid19, ali temperatura nije silazila nekoliko dana. Test na covid19 pokazao je da sam pozitivan. Koliko god mislili da ne može virus da dođe do nas, naprotiv, može.  Važno je da vodimo računa, da nosimo maske, poštujemo sve mere koje su propisane jer je virus svuda oko nas i nikada ne možemo da znamo da li je neko sa kim smo u kontaktu zaražen. Na sreću nisam imao zdravstvenih poteškoća u smislu otežanog disanja, ali nikada ne znate da li možete nekog bližnjeg da ugrozite, vas same. Nakon sedam dana temperatura je i dalje prisutna, ali je mnogo niža. Budite obazrivi, vodite računa, perite ruke što češće, što manje kontakata-poručuje Milošević.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker