Sport

Nakon trenera Živkovića i Denda i Makac potpisali za Novi Pazar

Danas su u Novom Pazaru na konferenciji za novinare prezentovana pojačanja tamošnjeg kluba. Nakon trenera Radničkog Marjana Živkovića koji će voditi Novi Pazar, danas su potpisali za pomenuti klub i “udarna igla” Radničkog Denis Denda Ristov i Stefan Makac Marković. Po pisanju sportske štampe, kako lokalne, tako i Sportskog žurnala, osim pomenutih igrača, za Novi Pazar treba da potpiše još jedan od standardnih prvotimaca Radničkog Nemanja Neca Petrov. 

Kako su za Pirotske vesti izjavili Ristov i Marković, oni su u Pirotu proveli dve prelepe godine, zahvalni su Radničkom na svemu, a u Novom Pazaru su primljeni odlično.

-Na poziv uprave i šefa struke Marjana Živkovića dogovorio sam saradnju sa Novim Pazarom. Prvi utisci su jako pozitivni. Sa mnom je i moj saigrač iz Radnickog Stefan Marković koji je takodje dogovorio saradnju sa Pazarom. Inače ljudi u gradu veoma vole fudbal i izuzetno smo dobro primljeni od stane svih. Zahvalio bih se mom Radničkom na sjajne dve godine tokom koje smo uspeli svi zajedno sa navijačima i svima u klubu i oko njega da vratimo pirotski Radnički tamo gde mu je i mesto. Hvala i navijačima koji su pružali mnogo podrške i bez njih sigurno ne bi uspeli da ostvarimo zacrtane ciljeve. Radničkom želim puno uspeha u novoj sezoni i još bolji rezultat nego u prošloj godini-kazao je Ristov Pirotskim vestima.

Foto – lična arhiva Denisa Ristova

Stefan Makac Marković je kazao Pirotskim vestima da je veoma zadovoljan prijemom u Novom Pazaru, ali i da je iz Pirota poneo samo lepe uspomene.

-Imali smo u Pirotu veliki uspeh, iz Pirota sam poneo samo najlepše uspomene, a u Novom Pazaru smo primljeni odlično. Zahvalio bih se Pirgosima i Radničkom na dve prelepe godine saradnje i želim im puno uspeha i sreće u novoj sezoni-kazao je Marković.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Pročitajte i:
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker