Gradska hronika

Najveći broj prvaka u OŠ “8. septembar”

Priredbom koju su stariji osnovci priredili za prvake zvanično je počela školska godina za novih 148 učenika OŠ “8. septembar”. Početak škole, u ime Gradske uprave, učenicima, roditeljima,  nastavnicima a posebno prvacima, čestitala je, Milena Dimitrijević, predesdnica Skupštine grada Pirota. 

Stariji osnovci su priredbom koju su priredili za prvake poželeli dobrodošlicu svojim mlađim drugarima. Stihovima, igrom i pesmom pokazali su im da je škola mesto za učenje, druženje i zabavu.

U ime Gradske uprave prvake je pozdravila predsednica Skupštine grada Pirota, dr Milena Dimitrijević i poželela im srećan početak školske godine.  Dimitrijevićeva kaže da je ova škola upisala najveći broj prvaka na teritroriji grada, 148 od ukupno 413. Podsetila je da je škola nedavno renovirana i da je sve prilagođeno potrebama  dece i nastavnika za kvalitetan rad i poželela prvacima da ovde provedu najlepše trenutke u životu.

Prvacima je dobrodošlicu poželela i direktorka škole Olgica Najdanović a roditeljima se zahvalila na izboru škole i ukazanom poverenju. “Nećemo izneveriti vaša očekivanja, vaša deca će biti bezbedna, imamo sve uslove da uče, druže se i napreduju” – poručila je direktorka škole. Ona je svoju dobrodošlicu prvacima završila stihovima  Mike Antića: “Svako dete ima krila samo mora da se seti gde mu rastu sakrivena i moći će da poleti”.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker