Gradska hronika

Najpoznatiji indijski glumac “odlepio” za Piroćankom

Najplaćenija bolivudska zvezda Mrunal Jain (29) pokušava da zavede manekenku iz Pirota, Silviju Madić (24), tako što je njenu sliku postavio u sobi gde se snima “Odbačena” prenose mediji u Srbiji i Indiji.

551004_silvija-maric04-foto-promo_ffMrunal, poznatiji kao Akaš iz hit serije „Odbačena“, odlepio je za Srpkinjom koja je zbog posla boravila u Mumbaju. Upoznali su se u noćnom klubu, nakon čega je glumac učinio sve da dođe do nje. Iako se manekenka vratila u Srbiju, našao je način da je iznenadi. Preko njenih poslodavaca u Mumbaju uspeo je da dobije njenu fotografiju koju je postavio na zid sobe u kojoj najčešće snima seriju „Odbačena“, koja se emituje i kod nas.

550987_mrunal-jain-foto_f Nisam mogla da verujem kada sam ugledala sebe u „Odbačenoj“, pa sam i na Jutjubu tražila snimak kako bih bila sigurna da sam dobro videla. Moja agencija iz Srbije je kontaktirala s mojim poslodavcima u Indiji, koji su potvrdili da je slika dospela u „Odbačenu“ zahvaljujući Mrunalu. Hvala mu na tome, ali to mu neće pomoći – kaže za „Blic“ Silvija, koja je u dugogodišnjoj vezi. 551027_silvija-maric01-u-seriji-odbacena-foto-print-screen_f

U Indiju nisam išla da tražim muža, već da radim – kaže manekenka.

Izvor: Blic.rs

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker