Ostale vesti

Nagrađeni učenici generacije

Na kraju školske godine gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, organizovao je prijem za učenike generacije pirotskih osnovnih i srednjih škola. Ručnim časovnicima nagrađeno je jedanaestoro najuspešnijih učenika.  

DSC00164

Uspeh u radu i daljem školovanju učenicima je poželeo gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić. On je naglasio da je ulaganje u obrazovanje od velike važnosti i da sredstva namenjena školstvu zauzimaju važno mesto u budžetu lokalne samouprave

– Ponosni smo na vas. I ubuduće ćemo ulagati u obrazovanje, organizujući školska takmičenja, pružajući podršku takmičarima i tako što ćemo voditi računa o osnovnim i srednjim školama. Grad izdvaja značajna finansijska sredstva za škole, a izdvajamo novac i za školske, studentske i sportske stipendije – rekao je gradonačelnik, Vladan Vasić.

DSC00162

Učenici generacije su Luka Popović, Milijana Rangelov, Nikola Pavlov, Marija Nikolov, Katarina Lilić, Violeta Dončić, Đorđe Manić, Dunja Đorđević, Vladan Vasić, Milica Živković i Jovan Milić.

Đorđe Manić

Učenik generacije OŠ “Vuk Karadžić”, Đorđe Manić, kaže da je ove školske godine postigao uspehe na takmičenjima iz prirodnih nauka.

– Ovo je poseban trenutak za mene, mnogo sam učio i radio i to se isplatilo.

Milijana Rangelov

Milijana Rangelov, maturantkinja “Ekonomske škole Pirot” ističe da je veoma ponosna na to što je učenik genearacije.

– Veliki je uspeh biti đak generacije, trudiću se da opravdam postavljena očekivanja. Srednja škola je još jedna prekretnica u životu i veoma mi je drago što sam odabrala Ekonomsku školu.

DSC00152

Prijem za učenike, koji su svojim trudom i zalaganjem ostvarili izuzetne rezultate i direktore pirotskih škola organizovan je u Svečanoj sali Grada. Svečanosti su prisustvovali i zamenik gradonačelnika, Vidojko Panajotović, pomoćnica gradonačelnika za vanprivredu, Milica Golubović i načelnik Odeljenja za vanprivredu, Sava Kostić.

DSC00148

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker