Lokalna samouprava

Nagrade učenicima generacije pirotskih škola

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić danas je na prigodnoj tradicionalnoj svečanosti podelio priznanja i nagrade učenicima generacija pirotskih osnovih i srednjih škola. Nagrade je dobilo 12 đaka. 

 

Pomoćnica gradonačelnika Milica Golubović kazala je da se Gradska uprava Pirot trudi da svake godine sve više ulaže u školstvo i unapređenje uslova u kojima se deca u Pirotu školuju.

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić kazao je, uz reči zahvalnosti đacima generacija na trudu koji su uložili u dosadašnjem školovanju, da Gradska uprava nastoji da prati đake i tokom samog školovanja, ali i kroz finansiranje učešća na takmičenjima.

-Želim posebno da pohvalim sledeće učenike – Nikolu Manića, đaka generacije Gimnazije, Minu Mitić, đaka generacije Ekonomske škole, Milicu Đorđević – đaka generacije Tehničke škole, Anđelu Jovanović iz Mlekarske škole, Anu Bošković iz Srednje stručne škole i Stefana Simijonovića iz škole “Mladost”. U osnovnim školama najbolji su Emilija Nikolić iz OŠ “Vuk Karadžić”, Milan Stanković iz OŠ “8. septembar”, Mihajlo Tošić iz OŠ “Sveti Sava”, Nađa Petrović iz OŠ “Dušan Radović”, Slaviša Redžić iz OŠ “Mladost” i Iva Vićentijević iz Muzičke škole “Dr Dragutin Gostuški”-kazao je Vasić i dodao da se deca iz Pirota posebno ističu tokom daljeg školovanja širom zemlje.

 

Evo šta su rekli učenici generacija pojedinih škola.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker