Biseri Stare planine

Na Staroj planini očekuju uspešnu zimsku sezonu

Kompanija Falkensteiner koja upravlja Hotelom Stara planina na najmlađem zimskom turističkom centru u Srbiji očekuje da se i ove godine nastavi trend povećanja broja skijaša i turista.

_DSC2683Skijaška sezona na Staroj planini počinje tradicionalnim događajem “VIP Ski opening” koji će ove godine biti organizovan od 12.-14.decembra, uz prisustvo velikog broja medija i brojnih ličnosti iz javnog života. Tog vikenda na Staroj planini biće priređen bogat program sa gomilom iznenađenja. Ovo je jedan od najpopularnijih događaja tokom zime, a u prilog tome govori i činjenica da su kapaciteti ovog hotela u potpunosti rasprodati za taj period.

Prema rečima menadžera Falkensteiner hotela Stara planina, Nikole Markovića, sve je spremno za  početak nove zimske sezone na Staroj planini. “Prema ogromnom interesovanju koje već vlada za smeštaj u našem hotelu, hotelu pa već sada možemo da kažemo da je pred nama još jedna uspešna zima. Osim domaćih gostiju i ove godine očekujemo goste iz Rusije, Rumunije, Bugarske i drugih zemalja. Ono što posebno privlači turiste jeste činjenica da se naš hotel nalazi u neposrednoj blizini jedine gondole u Srbiji što omogućava brz i udoban transport do više kilometara dobro pripremljenih skijaških staza”, kaže Marković.

Hotel Falkensteiner Stara Planina predstavlja idealno mesto za odmor na visini od 1.470 m u srcu netaknute prirode. Ovo je najmoderniji je smeštajni objekat u ovom delu Srbije, kategorisan sa četiri zvezdice.

Midzor2Ski centar na Staroj planini raspolaže sa više od 13 kilometara odlično uređenih skijaških staza različitih težina, sa četvorosednom žičarom “Konjarnik” kapaciteta 1.400 skijaša na sat, ski liftom “sidro” kapaciteta 1.200 skijaša na sat, dečjim ski liftom, dok na samoj lokaciji na kojoj se nalazi i hotel postoji osmosedna gondola, žičara četvorosed i ski lift. Skijanje na Staroj planini je savršeno za početnike, posebno za porodice sa decom, ali i aktivni skijaši mogu biti zadovoljnim ponudom. Sve staze u Ski centru Stara Planina, pokrivene su sistemima za veštačko osnežavanje, tako da je i u slučaju nedostatka prirodnog snega moguće skijanje.

“S obzirom da je Falkensteiner hotel Stara planina porodični hotel, veliku pažnju poklanjamo našim najmlađim gostima. Naš jedinstveni Falky Land svet zabave i obrazovanja pruža deci idealan prostor za kreativnost i maštu. Za decu uzrasta do 10 godina na raspolaganju je besplatan celodnevni ski pass, zatim, organizovana je besplatna grupna škola skijanja i ski oprema za decu, a novosti u ponudi su škola plivanja u zatvorenom bazenu kao i besplatne projekcije u 8D bioskopu za decu, izjavio je Marković.

Svi ljubitelji zimskih sportova iz zemlje i inostranstva će nakon dana ispunjenog aktivnostima na otvorenom moći da se opuste u Acquapura Spa centru sa unutrašnjim bazenom, hidromasažnom kadom, finskom saunom, turskim kupatilom, zonom za relaksaciju i teretanom.

Ski staza 01Cene smeštaja u hotelu

Falkesteiner hotel Stara Planina je i ove sezone pripremio specijalne ponude i promotivne cene smeštaja za svoje goste. Svi oni koji do 1. decembra rezervišu smeštaj u Falkensteiner Hotelu Stara Planina uštedeće 15% na cenu smeštaja.  Inače cena smeštaja u ovom hotelu tokom zime je već od 50 evra, na bazi All Inclusve light usluge. Za one koji žele da sa porodicom provedu praznike na planini kreirani su atraktivni novogodišnji i božićni paketi, a posebno je privlačan promo paket “Save one night”, čija se cena za 5 noći kreće od 200€ po osobi.

Ski pass

Ove sezone će cena šestodnevnog ski pasa u špicu sezone biti 5.300 dinara, dok će desetodnevna ski karta koštati 9.910 dinara.

PV

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker