Ostale vesti

Na međunarodnom turniru Palilula Kup u Beogradu “Sirene” osvojile pet medalja

Takmičarke Kluba ritmičke gimnastike ,,SIRENE,, učestvovale su proteklog vikenda na dva takmičenja, Državno takmičenje grupnih vežbi u Svilajncu i Palilula Kup-u u Beogradu. U subotu, 1.aprila, u Beogradu u hali Aleksandar Nikolić, održan je 29. po redu međunarodni turnir Palilula Kup, takmičenje individualnih i grupnih vežbi u ritmičkoj gimnastici. Naš Klub prestavljalo je šest individualnih takmičarki. Nastupe su imale u vežbi sa rekvizitima i pet takmičarki  se vratilo sa medaljama.

U svojim kategorijama, zlato je pripalo Mili Jonović u vežbi vijačom i Ivi Petrov u vežbi čunjevima, srebrne medalje su pripale Jelki Krstić u vežbi čunjevima i Luni Jonović i Kati Mančić sa dobijenom istom ocenom u vežbi vijačom, Mina Mitić je u svoj kategoriji u vežbi loptom zauzela 6. mesto.

Samo učešće na ovom kao i na prethodnim takmičenjima u martu, u Svilajncu, Mladenovcu i Sofiji predstavlja veliki uspeh i ocene koje su dobile,pokazatelj su da se dobro radi i da devojčece sve više napreduju.

U nedelju, 2.marta u Svilajncu je održano Državno takmičenje grupnih vežbi C programa u organizaciji GSS. Takmičarke Kluba ritmičke gimnastike ,,SIRENE“ nastupile su u kategoriji mlađih pionirki (2015. i mlađe) i kadetkinje (2011. i mlađe). Učestvovalo je  26 klubova iz Srbije, 92 ekipe u različitim kategorijama i preko 900 takmičarki. Naše ekipe su imale dobre nastupe, u kategoriji mlađih pionirki osvojile su srebrne medalje, dok su kadetkinje zauzele 3. mesto, osvojivši bronzane medalje.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker