Ostale vesti

„Na kafi s mačkom“ Ane Šoliom u prodaji

U saradnji sa Vulkan izdavaštvom, Pirotske vesti poklanjaju svojim čitaocima tri primerka ove knjige. Dovoljno je poslati mejl sa imenom, prezimenom, adresom i brojem telefona(zbog kurirske službe) na adresu Pirotskih vesti - [email protected]. Prva tri čitaoca koja pošalju mejl sa kompletnim podacima dobiće po jedan primerak knjige na kućnu adresu

Za sve one koji vole priče o samospoznaji i pronalasku sreće, Vulkan izdavaštvo pripremilo je sjajnu knjigu mađarske spisateljice Ane Šoliom Na kafi s mačkom.

Pred četrdeseti rođendan, Nagore progoni osećaj kako je čitav njen život potpuni fijasko. Raskinula je dugogodišnju vezu, ostavila posao u Londonu i vratila se u Barselonu, odakle će sve morati da započne od nule. Jedini posao koji je uspela da pronađe jeste posao konobarice u Neko kafeu. U Neko kafeu žive mačke koje čekaju da ih neko od gostiju usvoji i udomi. Sudbina očito počinje da se poigrava sa njom.


Nagore ima veliku fobiju od mačaka, a sada je konačno prinuđena na to da se suoči sa svojim strahom. Sedam mačaka postaje kao sedam mudrih životnih učitelja za Nagore, a oni je uče kako da prihvati sebe, da oslobodi svoj duh i pronađe put ka pravoj sreći.

Ovo je jedna na nesvakidašnji način ispisana priča o tome kako jedna mačka može da preokrene čak dve ljudske sudbine naglavačke.

„Radoznalost je ubila mačku“, izrecitovala je Jumi. „Ali oduvek sam smatrala da je ova engleska poslovica pogrešna. Radoznalost nije loša stvar. Naprotiv, smatram da je upravo nedostatak radoznalosti ono što nas ubija. Kada prestanemo da maštamo, kada više ne očekujemo ništa novo i drugačije, i kada prestanemo da se krećemo i izlazimo iz svoje zone komfora, tada počinjemo da umiremo. Mislim da je ovo zapravo lekcija koju Širkan želi da nas nauči.“

Lagana, slatka i nežna knjiga, savršena za one koji vole mačke, za one koji razumeju sve prednosti koje nam one pružaju, ali i za one koji još uvek nisu otkrili njihov svet ili ga nisu razumeli.“ – www.rocknread.it

Ana Šoliom je terapeut i bavi se različitim tehnikama lečenja uma i tela, rođena je u Budimpešti. Završila je filozofiju i radi kao fizioterapeut. Posvećena je različitim tehnikama lečenja uma i tela. Ovo je njena prva knjiga koju objavljuje Vulkan izdavaštvo.

Na kafi s mačkom možete potražiti na sajtu vulkani.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker