Sport

N1:Đurđić pojačava beogradski Partizan?

Iskusni srpski centarfor Nikola Đurđić uspešno je završio sezonu u kojoj je sa Malmeom igrao Ligu šampiona, a potom pomogao Fortuni iz Dizeldorfa da osigura opstanak u Cvajti. Sjajni golgeter se vraća u svoj matični klub Augzburg, koji će odlučivati o njegovoj daljoj sudbini.

-Nije tajna da sam navijač Partizana i da je moja velika želja da jednog dana obučem crno-beli dres. Nedavno sam razgovarao sa Ivicom Ilievim i Ivanom Tomićem i drago mi je da postoji obostrana želja da se transfer ovog leta i realizuje. Ipak, konačnu reč daće Augzburg sa kojim imam ugovor još godinu dana – ističe Đurđić.

???????????????????????????

Srpski centarfor je karijeru počeo u Radničkom iz Pirota, da bi potom iz Voždovca vrlo rano otišao u inostranstvo, gde je prethodnih godina uspešno gradio karijeru u Nemačkoj, Švedskoj i Norveškoj.

-Želim da neke od svojih najboljih fudbalskih godina provedem u klubu za koji navijam od malena. Veliki uticaj na takvu moju odluku imali su i Iliev i Tomić, kod kojih sam video da su veoma ozbiljni u svom poslu i da znaju šta rade. Zbog toga mogu sebe da zamislim kao igrača koji može mnogo da pomogne Partizanu i čiji će kvalitet kroz uspeh ekipe doći do izražaja.  Još jednom ponavljam, konačnu reč o mom eventualnom prelasku u Partizan daće Augzburg  – zaključuje Đurđić.

Srpski centarfor je u Haugesund prešao 2009. godine, da bi posle tri godine odigrao uspešnu polusezonu u Helsingborgu. Posle toga stiže u Grojter Firt, pa u Augzburg, da bi prethodnu sezonu nastupao kao pozajmljen igrač za Malme i Fortunu. Za seniorsku reprezentaciju Srbije upisao je jedan nastup, dok je u mladom timu na pet utakmica postigao jedan gol.

Izvor N1

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker