Lokalna samouprava

“Moja igra – moj put” – u Beogradu promovisana knjiga o Svetislavu Kariju Pešiću. Promociji prisustvovali Divac, Bodiroga, Dino Rađa, Danilović, Maljković, Obradović…

Danas je u Beogradu promovisana knjiga o Svetislavu Kariju Pešiću “Moja igra – moj put”. Promociji su prisustvovale brojne legende srpske, jugoslovenske i svetske košarke, Vlade Divac, Dejan Bodiroga, Dejan Tomašević, Dino Rađa, Milan Gurović, Predrag Danilović kao i legendarni treneri Božidar Maljković, Željko Obradović…

Promociji je prisustvovao i gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić sa direktorom Sportskog centra Pirot Nenadom Đorđevićem i predstavnicima KK Pirota na čelu sa mladim i perspektivnim predsednikom kluba Dušanom Dimitrijevićem. 

Knjigu je izdala IK “Pi Press” iz Pirota, koautor je novinar Politike Aleksandar Miletić.

Gradonačelnik Pirota, koji je prisustvovao promociji,  kazao je Pirotskim vestima da sama činjenica da je na promociji bio krem ne samo srpske, već i evropske i svetske košarke dokaz koliko je Kari Pešić zadužio srpsku ali i evropsku košarku.

-Zaista je retka prilika da na jednom mestu vidite Divca, Bodirogu, Radju i mnoge druge legende, a svi oni su došli sa svih strana sveta kako bi prisustvovali promociji knjige našeg Karija Pešića, svetske košarkaške legende, čoveka koji u svakoj prilici nastoji da promoviše i pomaže svoj rodni kraj-poručio je Vasić.

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker