Ljudi velikog srca

Mladi Pirota za Luku

Pod nazivom “Mladi Pirota za Luku” u utorak 29. aprila u 20 sati u Klubu Doma kulture biće održan humanitarni koncert na kome će nastupiti veliki broj muzičara iz Pirota ali i Dimitrovgrada._DSC3335_resize

Na ovom humanitarnom koncertu, sa koga će sav prihod ići za kupovinu specijalnih kolica Luki Liliću, koji od rođenja boluje od cerebralne paralize, najtežeg oblika ove bolesti, nastupiće Bend Snežane Branković, Dual core acoustic band, Hor Gimnazije, kao i gosti iz Dimitrovgrada, bendovi Tranex, Eastern gate, Rok generacija i Imagionation theory.

Cena ulaznice će biti 200 dinara. Prostor i ozvučenje za organizaciju koncerta obezbedio je Dom kulture, a inicijator ove akcije je  Piroćanka Dragana Matić.

Do sada se u veliku humanitarnu akciju za kupovinu specijalnih kolica za Luku Lilića uključio veliki broj humanih ljudi. Humanitarni koncert je održan čak i u Nišu, gde je grupa muzičara u organizaciji Udruženja građana “Dobre vibracije” održala koncert u centru Niša i sakupila više od 12.000 dinara. Humanitarnu žurku organizovaće 19. aprila u kafeu “Underground” i navijači Radničkog Pirgosi, a u akciju su se uključili i pirotski policajci, članovi Medjunarodne policijske asocijacije IPA koji će 26. aprila na Gradskom kupalištu organizovati humanitarnu manifestaciju “Kuvamo za Luku”.

tekst,  fotografije, video Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker