IntervjuIT

Mladi Piroćanac Miloš Ćirić, koji živi i radi u Njujorku, pokrenuo svoj startap – CLUB GO aplikaciju za rezervaciju mesta u restoranima i klubovima

Mladi i talentovani IT preduzetnik, poreklom Piroćanac koji živi i radi na relaciji Beograd-Njujork, Miloš Ćirić, sa svega 23 godine osnovao je svoj startap pokrenuvši aplikaciju Club Go Srbija, specijalizovanu za rezervaciju mesta u klubovima. Aplikacija je naišla na izuzetno interesovanje, van svih očekivanja, govori Miloš za Pirotske vesti, zbog čega već sada planira   proširenje i na druge zemlje. Aplikaciju možete preuzeti i pogledati na svim platformama namenjenim pametnim telefonima.

Miloš je još tokom ranih školskih dana shvatio da klasičan posao, od 9 do 17, nije za njega.

-Od „ranih“ dana, rad mi nije nepoznat, već u srednjoj školi radio sam 3 godine kao asistent u laboratoriji za prirodne nauke. Tokom studiranja, gajio sam u sebi preduzetnički duh, klasičan posao od 9-5 nije bilo ono čemu sam težio. Za vreme studiranja radio sam mnoge poslove, između ostalog radio sam i u prestižnoj Apple-ovoj prodavnici na Petoj aveniji u Njujorku i kao licencirani plivački trener. Nakon završetka studija, dizajnirao sam i počeo razvoj aplikacije za automatizaciju rezervacija u restoranima, ali na žalost, COVID pandemija je te planove osujetila. Obzirom da sam vaspitavan da nikad ne odustajem, moj sledeći projekat je bio da napravim aplikaciju koja nudi prvi program lojalnosti za noćni život, kao i mogućnost kreiranja rezervacije jednim klikom. Ideju sam dobio radeći kao Partner u jednom od najpopularnijih beogradskih klubova (Tranzit). Sa zadovoljstvom mogu da kažem da je ovaj projekat uspešno završen i da je aplikacija pod nazivom Club Go Srbija zvanično puštena pre nekoliko nedelja za sve mobilne platforme. Interesovanje za ovu aplikaciju, za sada je premašilo sva moja očekivanja. Planovi su mi da nastavim sa razvojem aplikacije i da je nadogradim kroz nove funkcionalnosti, i pokrijem šire geografsko područje-navodi Miloš u razgovoru za Pirotske vesti.

Miloš je rođen u Pirotu, ali se brzo preselio najpre u Beograd, kada je njegov otac dobio posao u prestonici, a zatim i u Njujork.

-Moram da napomenem da privikavanje na novu sredinu nije bilo nimalo lako, pre svega zbog kulturološke i jezičke barijere. Moj „ventil“ u tom periodu bilo je plivanje, kojim sam počeo da se bavim takmičarski. Značajno je još da napomenem, da sam obrazovanje u Njujorku nastavio kroz srednju školu Beacon High School, a potom upisao i završio Hunter College, na smeru za ekonomiju i biznis-navodi Miloš i dodaje da u Pirotu rado boravi i da mu je drago što Pirot ima zavidnu sportsku infrastrukturu, koja ne zaostaje mnogo za onim što se može videti čak i u Njujorku.

Impresioniran sam sportskim objektima u Pirotu, Zatvoreni plivački bazen je na istom, ako ne i na boljem nivou od mnogih bazena u Njujorku i Americi-kaže Miloš za Pirotske vesti.

-Pirot je jedan od “mojih“ gradova. U Pirotu sam rođen, iako nisam dugo živeo u njemu, uvek mu se rado vraćam. Volim da obiđem baku, strica, strinu i braću, obožavam pirotski roštilj (stvarno najbolji koji sam jeo) i burek. Takođe impresioniran sportske objekte u Pirotu, posebno bazen. Kao bivši takmičarski plivač, mogu da kažem da je bazen u Pirotu na istom ili čak i boljem nivou od mnogih bazena u Njujorku i Americi. Hvala još jednom i pozdrav za Vaše čitaoce i moje Piroćance-poručuje Ćirić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker