Sport

Mladi košarkaši Pirota spremni da se maksimalno suprotstave Beovuku i osvoje bodove

U drugom kolu košarkaškog prvenstva Druge lige Srbije “Pirot” se u Beogradu sastaje sa, starim rivalom, ekipom “Beovuk 72”. Pred mladim košarkašima “Pirota” je veliki izazov i nastojanje da u Sportskom centru “Šumice” osvoje bodove. Šef stručnog štaba pirotskih košarkaša, Zoran Milovanović, očekuje da ća njegov tim već u Beogradu pokazati konkretniju i bolju igru nego u prošlom kolu u Čačku.

“Mi smo u procesu za koji znamo da nije lak, poraženi smo u Čačku, ali to je sastavni deo sporta. Beovuk je ekipa koja svojim karakterom godinama opstaje u ligi, ulazi u KLS pa ispadne, ali čitav sistem, vođenje te ekipe i organizacija nameću veliki respekt. Igramo na njihovom terenu i pokušaćemo da pružimo maksimum. Očekuje nas jedna teška, ozbiljna utakmica sa ekipom koja zna da igra, čiji je nivo borbenosti uvek iznad sto posto, pogotovo na domaćem terenu. Idemo sa velikom željom, spremni smo, jedino je Filipović lakše povređen, mada računam na njega i očekujem jednu dobru partiju i nadamo se pobedi” – izjavio je Milovanović.

Milovanović očekuje veliki doprinos, novajlije u redovima Pirota, Vladimira Vranića koji će, sigurno, biti nemerljiva podrška mladim igračima kojima nedostaje iskustvo. Utakmica se igra u subotu, 9. oktobra, sa početkom u 20 časova i 30 minuta.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker