Sport

Mladi košarkaši Pirota poraženi od Konstantina – Još jedna šansa za plasman u juniorsku Roda ligu Srbije

Košarka: Juniori, kvalifikacije za Roda ligu Srbije

Pirot: Hala “Kej” 

KK Pirot 60 : 89 Konstantin (16:18, 11:17, 11:24, 22:30)

KK Pirot: Marko Stančev, Aleksa Đorđević, Pavle Pančić, Bratislav Veljković, Mateja Ilić, Andrej Jovanović, Vojislav Đorđević, Dušan Stamenković, Filip Ćirić, Nikola Mladenović, Dimitrije Durmišević, Mihajlo Zlatković.

U prvom pokušaju u kvalifikacijama za Jedinstvenu juniorsku ligu mladi košarkađi Pirota poraženi su na svom terenu od Konstantina iz Niša. Pobedom u Pirotu Nišlije su obezbedile plasman u Roda ligu Srbije za juniore, dok će pirotski tim potražiti šansu u novom kvalifikacionom meču. Trener juniora Pirota, Nemanja Đukić, čestitao je protivniku na dobroj igri i poželeo uspeh u daljem takmičenju.

“Konstantin se ovom pobedom kvalifikovao za Jedinstvenu juniorsku ligu, nama ostaje još jedna šansa, ne znamo još uvek protivnika i datum odigravanja utakmice. Verujem da će to biti negde u centralnoj Srbiji, Kragujevac ili Novi Pazar. Imali smo danas dosta jakog protivnika, ekipa Konstantina je fizički spremnija od nas, ima dosta visokih igrača i zasluženo su pobedili. Jedino što zameram mojim igračima je to što su prerano odustali od borbe i razlika je mogla da bude znatno manja” – izjavio je Đukić.

Foto: PV

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker