Mladi i talentovani fudbaler Radničkog Veljko Živković i trener Miloš Nikolić na kampu Mančester Junajteda

Mladi i veoma talentovani fudbaler Radničkog Veljko Živković, koji igra za selekciju petlića, i trener Miloš Nikolić učestvovaće u radu elitne škole fudbala Mančester Junajteda, koja će se organizovati u Srbiji, u Kući fudbala u Staroj Pazovi. Kako je kazao predsednik Gradskog fudbalskog saveza Vladica Tošić, reč je o školi koja će okupiti najtalentovanije mlade fudbalere, tačnije 16 njih i isto toliko mladih trenera koji predstavljaju budućnost srpskog fudbala.

Tošić je kazao da je Pirot jedan od retkih gradova u zemlji koji će imati dva predstavnika na ovoj elitnoj školi fudbala legendarnog engleskog fudbalskog tima.

-Fudbalska akademija Mančester Junajteda se po prvi put organizuje u Srbiji u saradnji sa Eurobankom, a naš grad je jedan od retkih gradova iz koga dva učesnika Mini-Maxi lige učestvuju u radu Akademije. Verovatno će školi prisustvovati i neka od legendi Mančester Junajteda. Biće to prilika da se uči od svetskih imena u fudbalu. Akademija se održava od 16. do 20. septembra u Kući fudbala u Staroj Pazovi-kazao je Tošić.

Trener Miloš Nikolić kazao je da mu je velika čast i zadovoljstvo što će predstavljati Pirot na ovako važnoj akademiji koja će okupiti najbolje mlade igrače i trenere.

-Izuzetno mi je drago što ću učestvovati u ovom projektu Mančester Junajteda. To je jedna od najboljih fudbalskih škola ne samo u Evropi, nego i na svetu. Tru++dićemo se da predstavimo što je moguće bolje Grad Pirot, Radnički i nadam se da ćemo usavršiti svoja znanja-kazao je Nikolić.

Mladi i talentovani Veljko Živković kaže da mu je idol Mesi, fudbalom se bavi četiri godine, igrao je prvo za KMF Pirot, a sada trenira u selekciji petlića Radničkog. 

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar