Sport

Mladi fudbaleri FŠ “Libero” Pirot zaustavljeni u finalu Konstantin kupa

Najmlađa selekcija Fudbalske škole “Libero” iz Pirota danas je učestvovala na Turniru “Konstantin kup” u Nišu i osvojila drugo mesto pošto je u finalu poražena od ekipe “Vladičin Han” sa 2:1. Trener i vlasnik Fudbalske škole “Libero”, Miloš Nikolić”, u izjavi za Pirotske vesti, rekao je da je veoma ponosan na svoje “momke” koji su u veoma jakoj konkurenciji u finalu poraženi minimalnim rezultatom.

“Konkurencija je bila izuzetno jaka. Na Konstantin kupu, pored naše ekipe, učestvovali su Radnički Niš, Timok Zaječar, Sinđelić Niš, Rudar Aleksinac, Vladičin Han i još nekoliko ekipa. Moji “momci” su ceo Turnir odigrali odlično, na visokom nivou, pobedili smo u grupi Radnički Niš sa 4:0, Sinđelić sa 5:0 i minimalnim rezultatom, od 1:0, savladali smo Rudar iz Aleksinca i više nego zasluženo ušli u finale. U velikoj borbi za prvo mesto poraženi smo u uzbudljivoj utakmici od Vladičinog Hana sa 2: 1. Veoma sam zadovoljan, a možemo da se pohvalimo i pojedinačnim priznanjem, s obzirom da je Jakov Nikolić, igrač naše Škole, bio najbolji strelac Turnira sa 5 postignutih golova”- rekao je Nikolić.

Već u utorak starija generacija Fudbalske škole “Libero”, dečaci 2011. godišta, učestvovaće na Konstantin kupu u Nišu i treba očekivati da se zadovoljni vrate sa još pehara i medalja.

Sutra će sve generacije FŠ “Libero” – 2011, 2012. i 2013. učestvovati na festivalskom delu Mini Maksi fudbalske lige u Hali “Kej” u Pirotu.

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker