Mlade nade Radničkog osvojile dva pehara u Vranju, za treće mesto Mini Maxi lige i ferplej

Danas je u Vranju odigrano Regionalno finale Istočne Srbije u Mini Maxi ligi. Ekipa FK Radnicki Pirot 1, koja je bila prvak Mini Maxi lige na nivou Pirotskog okruga predstavljala je naš grad. Prvo je igran grupni sistem takmičenja – tri grupe sa po tri ekipe.

foto Milan Rančić

Mlade nade Radničkog – ekipa 2007. godišta,  bila u grupi sa FK Prestiž i Vranja i ekipe TSC iz Prokuplja, Vranjance su pobedili sa 3:1, a ekipu TSC sa 2:1. Kao prvoplasirana ekipa iz grupe, igrali su medjusobno sa preostalim prvoplasiranim ekipama iz preostale dve grupe. Prvo je odigran susret Fri kik – Viola, gde je Fri Kik pobedio. Nakon te utakmice igrali su Viola – Radnički i rezultat je bio 3:0.

foto Milan Petrović

U poslednjoj utakmici naši momci su izgubili od šampiona Regiona Istočne Srbije, ekipe Fri kik 4:1.
Turnir je trajao tokom čitavog dana, pa je u presudnoj utakmici za plasman u dalje takmičenje na nivou Srbije umor stigao momke i nisu uspeli da pobede ekipu Viole. Šampion Fri kik je najviše pokazao i zasluženo osvojio 1.mesto. Ekipu je činilo 13 momaka rodjenih 2007. godine. Svako je dobio po medalju Mini Maxi lige i pehar za osvojeno 3. mesto a takodje, naša ekipa dobila je i pehar za Fair Play ekipu turnira, kazao je Pirotskim vestima trener Stefan Ćirić.

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar