Politika

Miša Vacić najavio kandidaturu za predsednika Srbije

Miša Vacić, lider Srpske Desnice, po poreklu piroćanac iz poznate tijabarske porodice Vacić, juče je u Nišu zvanično počeo svoju kampanju za predsednika Republike Srbije na izborima koji će se održati 3. aprila ove godine.

Miša Vacić u svakoj prilici sa ponosom ističe svoje južnjačko i pirotsko poreklo, pa je i to bio jedan od razloga što je kampanju započeo u Nišu, centru juga Srbije, ali i iz razloga zapaženih rezultata na poslednjim izborima 2020 godine gde Srpska Desnica institucionalno učestvuje u radu lokalnih parlamenata poput Vranja, Pirota, Vranjske Banje, Lebana, Medveđe, Merošine i drugih mesta širom Srbije.
Lider Srpske desnice, Miša Vacić, poručio je da se kandiduje za predsednika Republike Srbije jer želi da vrati suverenost instituciji predsednika Srbije i da je konačno vreme da na čelo Srbije bude izabran iskreni Srpski patriota i rodoljub kome politiku neće voditi strani ambasadori.
U narednom periodu se očekuje i dolazak u Pirot gde će biti organizovana konferencija i prezentacija programa budućeg predsednika Republike Srbije Miše Vacića.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker