Sport

Milovanović: Bez obzira na poraz zadovoljan sam, vidim da napredujemo

Pirot: Hala “Kej”

Prijateljska utakmica

KK “Pirot” – KK “Borac” Zemun  75:81 (20:19, 17:18, 18:19, 20: 25)

Pirot: Ognjen Ignjatović, Lazar Dimovski 6, Vladimir Stefanović 2, Dušan Filipović 8, Strahinja Stanković 11, Đorđe Đorđević 11, Pavle Stepanović 14, Miloš Vukićević 4, Nikola Gašić 19.

Malobrojni ljubitelji košarke, koji su posmatrali treću proveru znatno podmlađene ekipe Pirota, uživali su u pravoj prvenstvenoj utakmici, protiv odličnog zemunskog Borca. Bila je ovo treća provera pirotskih košarkaša pred predstojeće prvenstvo. Trener, Zoran Milovanović, kaže da predstoji još dosta utakmica i uigravanje tima, ali već na današnjoj utakmici, bez obzira na poraz, pružena je veoma dobra igra i ljubitelji košarke u Pirotu uskoro će videti jednu kompaktnu i čvrstu ekipu.

“Realno, posle one burne utakmice u utorak i sada sa nešto izmenjenim sastavom imali smo jednu odličnu utakmicu protiv ekipe koja je slična našoj. Meni je zadovoljstvo što vidim da napredujemo polako, igraćemo još mnogo utakmica do početka prvenstva. Imaćemo turnir u Nišu, pa onda kod nas u Pirotu, tako da, stvarno, očekujem boljitak i mislim da svakog dana napredujemo. Čestitam protivnku, pobedili su pogodivši tri trojke na samom kraju, ali nama je važno da smo svoj cilj ispunili. Ponavljam već neko vreme, milslim da će pirotska publika gledati atraktivnu košarku, sa dobrim akcijama i potezima, a očekujemo da to bude ispraćeno i rezultatima”- izjavio je Zoran Milovanović.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker