Sport

Miloš Nikolić selektor Regionalne selekcije Istočne Srbije na turniru u Šapcu

Trener mlađih kategorija Radničkog i nekadašnji kapiten Belih Miloš Nikolić izabran je za selektora Regionalne selekcije Istočne Srbije na “Turniru prijateljstva”, koga organizuje Udruženje dečijih fudbalskih turnira Srbije.

Kako je Pirotskim vestima kazao Nikolić, on će na turniru u Šapcu koji se igra u Sportskom centru Fenix, gde je domaćin Bojan Jorgačević, voditi grupu od 18 igrača iz Regiona Istočne Srbije. Reč je o najtalentovanijim mladim fudbalerima rođenim 2009. godine iz Kruševca, Niša, Jagodine, Vranja, Majdanpeka i Pirota.

-Pored selekcije Istočne Srbije učestvuju i selekcije Regiona Beograda, Zapadne Srbije, Vojvodine i Kosova i Metohije. Pirot će na ovom turniru predstavljati mladi puleni Radničkog Janko Ćirić, Dimitrije Madić i Mihajlo Blagojević-kaže Nikolić.

Nikolić je od skora preuzeo ekipu petlića Radničkog.

-Reč je o odličnoj generaciji sa mnogo talentovanih mladih fudbalera koji predstavljaju nesumnjivo budućnost pirotskog fudbala. Radi se po novom planu i programu koji je pokrenuo koordinator škole fudbala Milan Ćirić i u suštini radi se o holandskom sistemu. Deca su lepo prihvatila program, ispravljaju se na vreme sve uočene greške, kvalitetno se radi i posle mnogo vremena sve mlade selekcije Belih rade po jednom modernom programu-kaže Nikolić za Pirotske vesti.

Nikolićevi puleni su ovih dana dobili pozive za selektivnu utakmicu u Leskovcu koja se igra u sredu – 26. februara od 11 sati na stadionu FK Dubočice na veštačkoj travi.

Evo i spiska mladih nada pirotskog fudbala koje će učestvovati na selektivnoj utakmici:

Stanković Stefan levi špic/bek
Jonić Siniša desni špic/ špic
Stojanović Veljko zadnji vezni

Deca 2007

Ćirić Mihajlo desni/levi špic, bek, vezni,
Pujić Mateja desni štoper/bek
Ristić Jovan golman
Petrović Luka ofanzivni vezni
Sokolov Jovan štoper/vezni
Rančić Marko štoper/vezni
Ilić lazar špic

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker