Sport

Miloš Nikolić: Radnički će uvek biti u mom srcu

Standardni prvotimac Radničkog Miloš Nikolić svoju sportsku karijeru posvetio je Radničkom iz Pirota, u kome je, samo u poslednjih pet-šest  godina, odigrao preko 200 utakmica. Nikolić kaže za Pirotske vesti da je atmosfera u klubu nikad bolja, da ima puno mladih talentovanih igrača koji predstavljaju budućnost pirotskog fudbala. Radnički je postao tim u kome se radi na nivou Superlige, čak bolje od mnogih superligaša, zaključuje Nikolić.

radnicki moravac _2

-Ne znam tačan broj utakmica, ali u samo poslednjih šest godina, odigrao sam preko 200 utakmica u dresu Radničkog, dok tačan ukupan broj utakmica ne znam, ali je to ogromna brojka. Posebno mi je drago da se situacija u Radničkom stabilizovala, od kako je za predsednika izabran Aleksandar Ćirić. Sve obaveze prema igračima se izmiruju na vreme, napravljena je dobra priča, kostur tima su Piroćanci uz odlične momke koji su došli u Pirot, Stojanovića, Milića, Markovića i ostale, tako da je atmosfera unutar tima odlična. Radnički je postao tim u kome se radi na nivou Super lige, mislim da ni neki superligaši ne rade kao mi, profesionalno-kaže Nikolić, za šta je zaslužan trener Marjan Živković sa njegovim mentorom Ostojićem.

surda denda_resize

Po njegovim rečima, Radnički ima budućnost, za šta su zaslužni odlični mladi fudbaleri koji uveliko stasavaju.

-Ove sezone su se istakli Božidar Mančić i Neca Petrov, koji je pozvan za reprezentaciju, ima odigravanje utakmica za reprezentaciju. Odlični su i Darko Vasić, Miloš Spasić Pati, Krstić, koji imaju pravo igranja i za omladince. Tu je plejada mladih igrača koji imaju kapacitet da daju neophodnu stabilnost Radničkom u godinama koje dolaze-kaže Nikolić.

4_resize

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker