Lokalna samouprava

Milica Mandić: Pirot je jedinstveni grad u Srbiji koji deci nudi ogroman broj potpuno besplatnih sportskih sadržaja

Milica Mandić, olimpijska šampionka u tekvondou večeras je otvorila ovogodišnju – 17. po redu Božićnu školu sporta u okviru koje je mališanima u Pirotu na raspolaganju čak 64 programa, i sve to potpuno besplatno. Mandićeva je otvarajući Božićnu školu kazala da nijedan grad u Srbiji nema ono što Pirot ima, a to je potpuno besplatna škola sa ogromnim brojem besplatnih sadržaja – čak 64 programa.

Mandićeva je čestitala Gradu Pirotu i Sportskom centru na ovoj organizaciji i pozvala sve mališane da budu deo ove manifestacije.

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić kazao je da je pre 17 godina bilo 12 programa a najveće interesovanje je bilo za školom plivanja koja se održavala u Nišu.

-Sada imamo svoj Zatvoreni bazen, nebrojeno sportskih objekata. Hvala Milici Mandić što je došla da motiviše decu da se bave sportom. Pozivam decu da izaberu ono što vole i bave se sportom tokom raspusta-kazao je gradonačelnik Vasić.

Idejni tvorac ovog programa Nenad Đorđević, direktor Sportskog centra Pirot, kazao je da je Pirot jedinstveni grad u Srbiji gde deca mogu potpuno besplatno da plivaju prepodne u bazen, a kasnije da uživaju u klizalištu i drugim programima.

Nakon otvaranja Božićne škole sporta, dodeljena su i priznanja najuspešnijim sportstima u prethodnoj godini.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de