Lokalna samouprava

Milica Golubović: Tokom leta radovi u Tehničkoj školi, školi Mladost, OŠ “8. septembar”…

Gradska uprava u Pirotu u toku leta će u adaptaciju, sanaciju i rekonstrukciju pirotskih škola uložiti velika sredstva. Najveća ulaganja očekuju se u Tehničkoj školi, zatim u  rekonstrukciju škole “Mladost”, gde će biti uložen 31 milion dinara, a u školi “8.septembar” preko 61 milion dinara-kazala je pomoćnica gradonačelnika zadužena za vanprivredu Milica Golubović.

milica golubović
Pomoćnica gradonačelnika Milica Golubović danas uručila poklone učenicima generacije

-Gradska uprava će u saradnji sa Ministarstvima preko različitih programa ovog leta, dok su đaci na raspustu uložiti velika sredstva za poboljšanje uslova u kojima rade naši đaci i nastavnici. U okviru programa modernizacije škole Ministarstva prosvete nastavljamo sa rekonstrukcijom i dogradnjom u Tehničkoj školi, a ulazimo u dva projekta zajedno sa Kancelarijom za upravljanjem javnim ulaganjima, tu je investitor Grad Pirot. U školi “Mladost” će u sanaciju, adaptaciju i rekonstrukciju objekta biti uložen 31 milion dinara, kao i u školi “8. septembar” gde će u toku leta u iste poslove biti uloženo čak 61 milion dinara-kazala je Golubović i dodala da će i u ostalim školama biti radova na tekućem održavanju.

 

-Spremamo i dva velika projekta, odnosno projektnu dokumentaciju za Gimnaziju i Sveti Sava, tako da će u budućnosti i ove škole biti rekonstruisane i uređene-kazala je pomoćnica Golubović.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker