Gradska hronika

Mihajlovićeva na zajedničkom sastanku sa svim učesnicima u izgradnji istočnog kraka Koridora 10

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, razgovarala je u kampu “Koridora Srbije” u Beloj Palanci, sa izvođačima radova i drugim učesnicima u projektu izgradnje istočnog kraka Koridora 10, o završetku ovog infrastrukturnog projekta.

Na sastanku na kojem su prisustvovali predstavnici investitora ”Koridora Srbije”, izvođača radova, među kojima i grčke firme ”Aktor”, podizvođača, projektanta, nadzora i ostalih učesnika u projektu, razmatrana je dinamika preostalih radova na istočnom kraku Koridora 10.

“Nakon što je kompletno završen južni krak do Severne Makedonije, naš cilj je da što pre imamo završen i kompletan istočni krak, do granice sa Bugarskom. Znamo koliko je problema bilo u prošlosti, ali sada smo na samom kraju projekta i treba svi zajedno da uradimo sve da kompletan auto-put E-80 bude u saobraćaju”, rekla je Mihajlovićeva.

Na sastanku su razmatrane mere koje preduzimaju svi učesnici u projektu kako bi se radovi efikasno završili, kao i da je potrebno da izvođač pojača prisustvo radnika i mašina na deonici na kojoj se još izvode radovi.

Pre sastanka, Mihajlovićeva je zajedno sa timom Ministarstva, izvođačima i ostalim učesnicima u projektu obišla radove na deonici Bancarevo-Crvena Reka.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker